Upravni odbor

MUSA ABUSABIAH

Direktor Vakufske Direkcije

Rođen 17. Aprila 1964. godine u Vitlejemu (Palestina). Diplomirao Elektrotehnički fakultet u Beogradu. Vlasnik Suzuki Servisa Musa Racing i Tehničkog pregleda AFIFA D.O.O, od 2020 godine vodi Vakufsku direkciju – Bejtmal IZS isključivo kao volonter. Pored arapskog jezika govori srpski i engleski. 

ZAKI SHALTAF

Koordinator​ - Mutevelija Bajrakli džamije​

Rođen 06. Januara 1963. u Jordanu. Završio medicinski fakultet, Univerzitet u Zagrebu i islamske teološke studije na Fakultetu islamskih nauka u Beogradu. Tehnički direktor / menadžer sertifikata u agenciji Halal Islamske zajednice Srbije
(IMA). Aktivni prevodilac savremene arapske poezije na srpski jezik. Urednik i recenzent desetina publikacija prevedenih sa arapskog na srpski jezik. Govori arapski, engleski i srpski jezik

ARGON​ VUJIĆ

Član

Rođen 8. januara 1972. u Prizrenu.
Specijalista urgentne medicine, zaposlen u Urgentnom centru KCS u Beogradu. Član Sekcije urgentne medicine. Govori nemački i ruski jezik.

ADIS LUTVIJA

Član - predstavnik Vojvodine

Rođen 26. septembra 1984 godine. Apsolvent Fakulteta islamskih nauka u Beogradu.
Godine 2018. imenovan za glavnog imama Medžlisa IZ-e Pančevo. Pored srpskog govori i goranski jezik (koji mu je maternji), a služi se još i engelskim i arapskim jezikom.

SKENDER SKENDERI

Član

Rođen 20. Maj 1992. u Beogradu. Školovanje: Fakultet islamskih nauka u Beograd, Beogradska islamska srednja Medresa, Srednja geodetska škola, Osnovna škola “Vasa Pelagić”. Radno iskustvo: Imam u džematu Sremčica 2017. – sada, Imam u džematu Batajnica 2016. – 2017. Pored srpskog govori goranski, a služi se engleskim i arapskim jezikom.

ZAKI AL-BAWAB

Član

Rođen 5. aprila 1993. godine u Beogradu. Diplomirao na Stomatološkom fakultetu 2020. godine. Radio u NVO Glas srpsko – arapskog društva kao prevodilac. Od 2015. godine zaposlen kao imam u Muftijstvu beogradskom – Rijaseta Islamske zajednice Srbije.  Pored srpskog, govori i arapski jezik (koji mu je maternji), a služi se i engleskim.

AJETI MUSTAFA RODŽEN

Član

Rođen 15.08.1969 godine. Predsednik odbora medžlisa čukarice. Zaposlen u gsp Beograd kao vozač autobusa.