News

EMIN ZEJNULAHU

Sekretar

Rođen 25. decembra 1984. godine na Kosovu. Diplomirao na Fakultetu islamskih nauka u Beogradu. Vrši dužnost muftije sremskog. Redovni profesor u Beogradskoj islamskoj srednjoj medresi. Pored srpskog jezka govori i albanski (koji mu je maternji), a služi se i arapskim.

HALID
MALICI

Član

Rođen U Beogradu 4.2.1991 god. 2006/2007 2 godine proveo u Medresi Islamske Zajednce Srbije u Beogradu. 2012 godine završio Medresu u Turskoj za Imama i hatiba u Kajseriju. 2017 završio u Istanbulu na Univerzitetu fakultet Medzunarodni Islam i Verske religije. Vrši dužnost kao Glav. Imam Novog Beograda sa središtem u I.Z. Ledine. I vrši dužnost kao veroučitelj u O. Školama. Pored Srpskog jezika govori Turski, Arapski i služi se Engleskim jezikom. 

ZAKI
AL-BAWAB

Član - Koordinator

Rođen 5. aprila 1993. godine u Beogradu. Diplomirao na Stomatološkom fakultetu 2020. godine. Radio u NVO Glas srpsko – arapskog društva kao prevodilac. Od 2015. godine zaposlen kao imam u Muftijstvu beogradskom – Rijaseta Islamske zajednice Srbije.  Pored srpskog, govori i arapski jezik (koji mu je maternji), a služi se i engleskim.

ADIS
LUTVIJA

Član

Rođen 26. septembra 1984 godine. Apsolvent Fakulteta islamskih nauka u Beogradu.
Godine 2018. imenovan za glavnog imama Medžlisa IZ Pančevo. Pored srpskog govori i goranski jezik (koji mu je maternji), a služi se još i engelskim i arapskim jezikom.

DR. VUJIĆ ARGON

Član

Rođen 8. januara 1972. u Prizrenu.
Specijalista urgentne medicine, zaposlen u Urgentnom centru KCS u Beogradu. Član Sekcije urgentne medicine. Govori nemački i ruski jezik.