EMIN ZEJNULAHU

Sekretar

Rođen 25. decembra 1984. godine na Kosovu. Diplomirao na Fakultetu islamskih nauka u Beogradu. Vrši dužnost muftije sremskog. Redovni profesor u Beogradskoj islamskoj srednjoj medresi. Pored srpskog jezka govori i albanski (koji mu je maternji), a služi se i arapskim.

ZAKI SHALTAF

Koordinator​ - Mutevelija Bajrakli džamije​

Rođen 06. Januara 1963. u Jordanu. Završio medicinski fakultet, Univerzitet u Zagrebu i islamske teološke studije na Fakultetu islamskih nauka u Beogradu. Tehnički direktor / menadžer sertifikata u agenciji Halal Islamske zajednice Srbije
(IMA). Aktivni prevodilac savremene arapske poezije na srpski jezik. Urednik i recenzent desetina publikacija prevedenih sa arapskog na srpski jezik. Govori arapski, engleski i srpski jezik

ARGON​ VUJIĆ

Član

Rođen 8. januara 1972. u Prizrenu.
Specijalista urgentne medicine, zaposlen u Urgentnom centru KCS u Beogradu. Član Sekcije urgentne medicine. Govori nemački i ruski jezik.

HAMZA ADROVIĆ

Mutevelija - Bajrakli džamije

Rođen 7. novembra 1981. godine u Beogradu, zaposlen kao nastavnik Ilmuddin u OŠ „Duško Radović“; glavni urednik GMS Radija (Glas muslimana Srbije); glavni urednik informativnih novina „Minber“; Oženjen, otac dvoje dece.

ZAKI AL-BAWAB

Član

Rođen 5. aprila 1993. godine u Beogradu. Diplomirao na Stomatološkom fakultetu 2020. godine. Radio u NVO Glas srpsko – arapskog društva kao prevodilac. Od 2015. godine zaposlen kao imam u Muftijstvu beogradskom – Rijaseta Islamske zajednice Srbije.  Pored srpskog, govori i arapski jezik (koji mu je maternji), a služi se i engleskim.

ADIS LUTVIJA

Član

Rođen 26. septembra 1984 godine. Apsolvent Fakulteta islamskih nauka u Beogradu.
Godine 2018. imenovan za glavnog imama Medžlisa IZ-e Pančevo. Pored srpskog govori i goranski jezik (koji mu je maternji), a služi se još i engelskim i arapskim jezikom.

SKENDER SKENDERI

Član

Rođen 20. Maj 1992. u Beogradu. Školovanje: Fakultet islamskih nauka u Beograd, Beogradska islamska srednja Medresa, Srednja geodetska škola, Osnovna škola “Vasa Pelagić”. Radno iskustvo: Imam u džematu Sremčica 2017. – sada, Imam u džematu Batajnica 2016. – 2017. Pored srpskog govori goranski, a služi se engleskim I arapskim jezikom.